Letar du mobilt bredband?

Är du ute och scannar marknaden efter ett mobilt bredband som passar dig? Hos oss kan du enkelt jämföra pris, hastighet och övriga egenskaper på bland annat de mobila bredband som erbjuds av aktörerna på den svenska bredbandsmarknaden, till exempel Telenor, 3, Telia, Comviq och Bredbandsbolaget.

Bredbandsmarknaden är en konkurrensutsatt bransch, och det finns oftast ett antal dagsaktuella erbjudanden, där man till exempel kan få en bärbar dator med “på köpet” vid tecknande av ett lite längre mobilt bredbandsabonnemang, liksom paketerbjudanden där det mobila bredbandet medföljer vid tecknande av ett fast bredband. Dessutom finns det kontantlösningar, där du i likhet med mobiltelefonernas kontantkort, endast betalar för den tid du är uppkopplad. Det lönar sig att se sig om.

Frihet

Lever du ett aktivt liv, där du vill kunna vara uppkopplad var du än befinner dig? Då är mobilt bredband lösningen för dig. Med en laptop och en mobil uppkoppling kan du vara online på ditt favoritcafé, i trädgården framför sommarstugan, på tåget eller i parken. Att uppkopplingarna dessutom ständigt ökar i såväl hastighet som täckning gör ju att framtiden för mobilt bredband ter sig tämligen ljus.

Vilken hastighet ska jag välja

I det stora utbud av mobila lösningar som bredbandsleverantörerna erbjuder, finns det en rad olika hastigheter och begränsningar i överföringsmängd. Vi rekommenderar att du tar ett ögonblick för att reflektera över dina surfvanor, för att kunna hitta rätt hastighet för dig. Om ditt användande i huvudsak består av email och att hålla dig á jour med det sociala nätverket, klarar du dig sannolikt på en långsammare uppkoppling, medan onlinespel, streamad film och musik samt fildelningstjänster oftast kräver högre hastigheter för att fungera optimalt.
Se vår opartiska och lättförståeliga guide för att hitta det perfekta mobila bredbandet för just dig och dina behov!